lunes, marzo 20, 2006

Divendres del sol naixent


Cena del loto
descalzos los pies están
amor tímido

Disfraz oculto
fácil el engaño
camisa feliz

Fideos fuego
la mesa bien surtida
gozo en boca

Trato sublime
cortesía patente
gracias siempre

"Qué està fotent Ig? Ja tan d'hora i begut?" No joder....el que llegiu a dalt es un poema Haiku, la forma tradicional del poema japonés, que consta de 17 síl·labes. 5 + 7 + 5 i no té perqué rimar.
"Imbécil! la Sung té orígens coreans, no japonesos" . Ja ho sé, i les sueques tene el cabell ros i jo no el vaig veure enlloc.....
Doncs bé, amb aquests sencills versos nomès agraïr el sopar, l'hospitalitat demostrada per Sung -recolzant per Loops- pel bon tracte rebut divendres. No va sorgir l'amor, que era la gran motivació d'algún aquella nit, però quan no hi ha feeling, no hi ha feeling....tot i aixó gràcies, sempre és maco que pensin en tu, l'intenció és el que compta.
Espero que no hi hagi hagut desperfectes a Can Yu, vam intentar comportar-nos i, el que comença a ser una tradició, l'atropellament de Lluc no va arribar fins desprès del Bar Musical.


Per acabar, tornar a agraïr el desplegament de mitjans mostrat divendres. A rowlis l'esforç és sempre compartit. Ig posa la terracita pero tots (o casi, o no) fotem les barbacoas i portem els plats al rentaplats, a Can Yu ens va venir tot donat, gràcies.

PD1: Lucas, ja em diràs un super oriental per comprar fideos fuego
PD2: Peque, si vols posar comentaris nomès has de clicar sota d'aquestes línies...on posa "Comments"
PD3: Propera entrada al blog serà la pre Nonaspe dijous/divendres

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ig, impagable.
M'ha agradat que esmentis el que ja comença a ser una tradició (acabarà malament?...segur que si)"Atropellament de Lucs amb Polito", quin gran esport!!!

1:50 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Tots ho sabem que acabará malament...pero tu seguiràs apretant l'accelerador i jo seguiré corrent davant del toro. IG merci per les paraules d'agraïment, venint del millor anfitrió desde de la Preysler es tot un honor, per a mi i per la Sung.

Lucas.

5:38 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home