jueves, enero 10, 2008

La orgía de las maestras

Des de fa unes setmanes hi ha un historia de sis professores una escola pública d'un poblet a Argentina que, juntament amb un xofer, protagonitzen un fet que ha escandalitzat el país. Resulta que aquest un grup de professores agafaven cada matí un autobús al poble on vivien, Salades, per anar donar classe on era l'escola, Pago del Deseo (no m'ho invento). El trajecte entre Saladas i Pago del Deseo era d'uns 15 kilòmetres, però en comptes de trigar uns 10 minuts, el grup, de vegades, trigava molt més. Que els feia retrassar? Doncs es veu que a mig trajecte, el xofer i les professores feien un alto en el camino per tal de arribar a l'escola ben servides. Amb l'autobús parat en mig de la maleza (el lloc aquest cau enmig de l'Argentina més rural) les docents -dones d'entre 30 i 40 anys, cinc d'elles casades i amb fills- es prestaven a la luxúria amb el conductor, de 35 anys, que no content amb arribar amb el sable ben net, els fotia fotos amb el mòbil per poder-ho recordar a casa. Elles, ni cortas ni perezosas, es deixaven fer fotos pensant que allò no sortiria d'allí...obviament s'equivocaven. Un dia, la novia de l'autobuseros, cotillejant per l'ordenador va trobar les fotos de tot el pastel i indignada va, a part de chutar-lo, penjar les fotos a Imperné i destapar tot el percal.
Amb tot l'escàndol no va trigar a petar i el que va començar com un rollo de poble, al poc el cas ja era conegut a tota Argentina. Com sempre passa en aquests casos els rumors van començar a aparèixer i malgrat que a les fotos tan sols hi surten dues professores, els veïns de Salada (ja te tela el nom dels dos pobles i el cas), que al ser un poble petit tothom es coneix, asseguren que allò que passava al autobús era una juerga col·lectiva i ja es coneix del cas com La orgía de las maestras.
De moment l'escola no ha pres mesures en contra les professores tot i que s'explica que la filla d'alguna de les protagonistes ja ha tingut algun episodi de crisis de nervis. I és que clar, veure com circulen fotos de la teva mare amorrada al pilón ja se sap. Respecte al fet que es deixessin fer fotos, una --la soltera- ha declarat "no sabía que era para bajar en su correo. Siempre me dijo que era para bajar en su celular que tenía un código que nadie miraba, solamente él". De qui no se sap res és del autobusero, que està desaparegut en combate tot i que al poble es jarten dient que més d'un marit te bastants ganes de xerrar amb ell.
La conclusió d'aquesta història és: foto que no vols que aparegui, no te la deixis fer, ja que sinó, tard o d'hora apareixerà. Si no que li preguntin a Laure Manaudou, nedadora del que han aparegut unes fotillos desprès de barallar-se amb el seu ex novio, nedador també. Ah!... les fotos de La orgía de las maestras, se'm oblidava. El xofer és el pàjaru que surt l'últim. Un figura el paio.