jueves, marzo 26, 2009

Is he Liam?

Fa un temps que van començar a recórrer els carrers de les principals ciutats del món, els cotxes de Google Street View. El seu objectiu era cartografiar fotogràficament les ciutats. El resultats és realment guapo: pots passejar per les ciutats amb qualitat fotogràfica i veure els lloc per on anar.
El problema que van tenir els del Street Viev es que no van pensar (almenys en un principi) que potser a la gent no li agradava que la seva cara estigués a l’abast de mig planeta i van començar a interposar queixes contra Google. I va haver un cas d’una persona que va interposar una demanda ja que se la veia clarament sortint d’un club streaptease (no ho he trobat per linkar-ho però era així).
La companyia ho va solucionar difuminant cares de les persones i les matrícules del cotxes però molts no en van tenir prou. La difuminació de les cares no era suficient i alguns es tapaven les cares quan passava el cotxe el Google Street map o amenaçaven en emprendre accions jurídiques si l’empres no retirava la foto on sortien. És el cas del Liam Gallagher, que ha fet retirat una foto del Google Street View on el van pillar a la terraceta d’un pub a Camden. Is he Liam?

Us ho deixo a la vostra valoració, però Google street view ja ha retirat la foto que es veia més de front. D’altres, amb el Google Street view fan coses més curioses. Coses com AQUESTA

3 Comments:

Blogger ig said...

Comentari de Liam al seu Twitter sobre el tema aquest del google earth

"by the way, just saw google earth apparently that's meant to be me, who the fuck wears legwarmers with reeboks?? Not this kid!! LG"

Pues eso

9:57 a. m.  
Anonymous Lupas said...

aquests franchutes també podrien demanar responsabilitats...

http://ziza.es/2009/03/30/pillados_4_foto.html

6:07 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ho ha deixat ben clar our kid.

10:34 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home