jueves, marzo 29, 2007

Ceba al microones


Com accelerar el procès de cuinar la ceba por posar-la allí on vulguis:

Pilles la ceba que vulguis i la talles a juliana. La poses en un recipient que pugui anar al microones tipus pírex. Li tires pebre mólt per sobre, un raig d'oli (no cal tampoc molta quantitat) i si es vol, per donar-li una mica més de gust, una mica de vi blanc (una mica menys d'un got). Es tapa el pírex o el recipient amb una tapadora de plàstic i es posa al microones a la temperatura màxima (al meu és 1000 WB) durant 10 minuts.
Passats els 10 minuts, es treu, se li dóna un meneito i es torna a posar 5 minuts més. Quan hagi passat aquest temps la ceba començarà a estar bé per menjar, però si es vol més cuinada es va posant, treient i remenant en intervals de 5 minuts com a màxim.

Aquesta recepta és apta per tenir ceba cuina per menjar-la freda en amanides, per avançar sofregits o el que sigui ja que la que no et mengis la pots guardar a la nevera i suposo que congelar i tot (aixó últim no ho he provat)

PD: la crítica de 300 potser arriba o potser no. Avui no m'ha vingut de gust.

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

300 Bravos!!! ArRatS.

8:49 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

La ceba així no té preu!!!
Grande Ig!

10:41 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

sobregits

11:07 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

onions in the microwaves

12:40 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

que te pirex!!!

2:30 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

piraxte tux

2:35 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home