martes, junio 05, 2007

Daft Punk

Sense cap dubte el concert que més em va sorpendre (positivament) del Summercase de l'any passat. El pitjor (en negatiu) va ser el de New order, potser massa expectatives. Pero van fer un concert de merda, sense ganes i esperant als bisos per tocar els mitos (Triangle Love bizzarre, Blue Monday i el Love will take us apart dels Joy Division) i que la gent marxes contenta.
Em fa pal escriure una bio o algo per l'estil, així que qui en vulgui saber per que consulti la Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Daft_punk). O viquipèdia com ho pronuncien els burros de la Tele 3... no s'ha de catalanitzar tot...de fet, els noms no s'haurien de traduir (opinió personal, i per tant, prescindible).
Nomès dir que el concert del duet de house parisí (expressió molt informativa i periodísticament molt suada) va ser realment espectacular. Suposo que al Youtube (que a TV3 ho deuen traduïr com a llutuf o jutup) es poden trobar videoclips (molt recomenables el de Around the World i de Da funk) que segur que no mirareu.
No sé si ho fan sempre, però a la gira de 2006 van muntar aquesta espècie de piràmide de luz de color des d'on punxaven (veure foto). El que si que es veu que foten sempre és anar amb aquests cascos tipus mecànic de F-1 i la posada en escena és tremenda. Segur que molts es mostraran escèptics sobre el qué pot donar de sí un concert de música electrónica (al mateix Summercase també hi va anar Fatboy Slim i també va estar molt bé) que ho diferencii d'una sessió de DJ en una discoteca...el tema és anar-hi...i al Summercase '07 sembla que vindran els Chemicals brothers (pronunciat los Chémical a Cornellà), serà una bona ocasió per veure-ho en directe.