El Racó gastronòmic: Pollo amb Coca-Cola
Malgrat que molt (especialment un) es mostrarà reticent, us convido a tastar-ho, el resultat és sorprenent.
Ingredients:
Pollo (millor sense ossos)
Coke (normal, amb light no ho he probat)
1 sobre de sopa de ceba o de verdures
Preparació:
S’escalfa al forn a 210º. Es posa el pollo en una safata que pugui anar al forn i sigui fonda. S’hi tira per sobre la sopa de ceba/verdures, es cobreix de Coca-Cola i es posa al forn. Anar mullant el pollo que sobresurti del liquid pq no quedi sec. Sabreu que esta fet quan la coke deixi d’estar liquida i agafi la textura de salseta.
Consell del cheff: De vegades quan la fouki ja no és del tot líquida trec el pollo del forn i ho acabo a la paella. D’aquesta manera el pollastre es caramelitza amb el sucre de la Coca-cola i queda com un a costra daurada de puta mare. És aconsellable tenir pà perquè la salseta que queda és espectacular. I sense cap tipus de gust a Coke! com a màxim un rerefons de Kojak!
PD: Cançó dedicada a mitics
Ingredients:
Pollo (millor sense ossos)
Coke (normal, amb light no ho he probat)
1 sobre de sopa de ceba o de verdures
Preparació:
S’escalfa al forn a 210º. Es posa el pollo en una safata que pugui anar al forn i sigui fonda. S’hi tira per sobre la sopa de ceba/verdures, es cobreix de Coca-Cola i es posa al forn. Anar mullant el pollo que sobresurti del liquid pq no quedi sec. Sabreu que esta fet quan la coke deixi d’estar liquida i agafi la textura de salseta.
Consell del cheff: De vegades quan la fouki ja no és del tot líquida trec el pollo del forn i ho acabo a la paella. D’aquesta manera el pollastre es caramelitza amb el sucre de la Coca-cola i queda com un a costra daurada de puta mare. És aconsellable tenir pà perquè la salseta que queda és espectacular. I sense cap tipus de gust a Coke! com a màxim un rerefons de Kojak!
PD: Cançó dedicada a mitics
2 Comments:
Jo vull catar-ho, Ig!!
Fot temps, hi havia un anunciots q ja ho deia, "amb coca cola??".
Puc demanar hora al Mesón Rowlis per catar-lo?
truca a la q s'encarrega de les reserves a la sala...jo sóc un simple cheff
Publicar un comentario
<< Home