martes, marzo 16, 2010

Córdoba, where to eat

Sense que serveixi de precents, 2 post de Rowlisblog en menys de 24h (party people). El que deia al post anterior, on menjar si ets a Còrdoba

El Barón Rojo (Plaza Abanades): En ple barri de la Judería. Més que menjar, pendre alguna tapa i una copa de vi. Ideal quan vols una mica de ombreta i sortir del calor del carrer. No recordo si hi havia AC, però a dins s'hi estava fresquet.
La Taberna San Miguel, "Casa Pisto" (Plaza de San Miguel 1): Es veu que és un dels clàssics d'allí. Cartells de toros i toreros i ambient algo pijo, però tapes increíbles i preu fantàstic. Si la crisis no ho ha canviat, fins als topes per menys de 20 euros per barba.

La Caleta (Calle Pérez de Castro): Per últim el millor. Un lloc que segurament no hi entraries si no és recomanat, tal com anàvem nosaltres. Ambient de gitaneo, guitarres espanyoles penjades a les pareds, símbols de la Legión i música de Medina Azahara. El menjar impressionant: atún encebollao, tortas de camarón, ... i els la clientela habitual uns cachondos. Inmensament recomanable

2 Comments:

Blogger Marta Pomairol said...

Un post superinjust... m'estic morint de gana. Ets una mala persona...

12:58 p. m.  
Anonymous Depositos rentables said...

An exceptional read, thank you. It is acquiring harder and harder to sift by way of all of the garbage on the internet these days.

11:20 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home